AGRETO B400 hárompontos mérleg

AGRETO_Dreipunktwaage_MFADW0310_anzeige-komplett ADW0311_komlpett-Signalsteckdose AGRETO_Dreipunktwaage AGRETO_Dreipunktwaage_Frangh

 

 

 

 

 

 

AGRETO_Dreipunktwaage_Traktor

 

 

 

 

 

 

 

Alkalmazási terület:

CAT II. kategóriás hárompont-függesztésű gépekhez könnyen felszerelhető mérleg, első és hátsó hidraulikához. Ideális a műtrágyaszórók, szállítóládák, takarmánykeverők, vagy más függesztett gépek mérésére.

Működési jellemzők:

Az acélszerkezethez egy speciális állítómechanizmus segítségével olyan készülékek is csatlakoztathatóak, amelyek nem felelnek meg teljesen a CAT II. kategóriás szabványnak (alsóvezető távolsága 85-93 cm, felső- és alsóvezető közötti távolság 48,5-68 cm) A teherbevezető szerkezet pontos mérést biztosít függetlenül a rakomány helyzetétől.

Súlyponteltolás hátrafelé kb. 150 mm, vízhatlan mérőcellák IP68, szabvány szerint mérési tartomány 6.000 kg, a mérleg egyszerűen beszerelhető és kalibrálható, áramellátás 12-24 V, mérlegkijelző nagy, jól látható kijelzővel, kijelző felbontása 5 kg, a tömeg menet közben is leolvasható, egyszerű kalibrálás tárafunkció (nullára állítás üres függesztett készülék esetén), 2,5 m jelkábel a mérlegkijelzőtől a mérlegig, saját tömeg kb. 80 kg.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress